Gracioznost i lepota na 33. Danima piva

Izbor za MISS 001Program 33. manifestacije Dani piva je upotpunjen jednim novim kreativnim delom gracioznosti i lepote.

Prvi put u saradnji sa kompanijom Mis Srbija na čelu sa predsednicom Vesnom de Vinča Jugović, Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina organizovali su 2. septembra, na centralnom gradskom trgu, izbor za Mis Zrenjanina.

 

Izbor za MISS 011Takmičenje je bilo polufinalnog karaktera na nivou Srbije, obzirom da će devojka koja je izabrana za Mis predstavljati grad Zrenjanin na finalnom takmičenju za Mis Srbije u Beogradu.

 

Sam početak događaja je pozdravio direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, obrativši se prisutnim građanima i gostima u nadi da će ovakav izbor za Mis postati tradicija u okviru budućih dana piva.

 

Ispred kompanije Mis Srbija se obratila direktorka Vesna de Vinča:

 

Po prvi put na ovaj način biramo Mis Zrenjanina. Hiljade ljudi je prisutno ispred ove fantastične scene. Zahvaljujući Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina, ovde smo napravili jedan divan program, dostojanstven pojavljivanja finalistkinja. Pored učešća u finalu, važno je i to što pobednica dobija stipendiju za četvorogodišnje fakultetsko školovanje, a osim toga putovaće u Porto Karas na pripreme, sa timom koji je svetskog kvaliteta. Nakon toga, 9. oktobra će se pojaviti na sceni „Kombank“ dvorane, gde će učestvovati u finalnom izboru.

 

Izbor za MISS 019Na vrhunskoj bini i svetskoj sceni se predstavilo 13 lepotica, u modelima sa umetničkim pečatom Marijane Kerlete autorke koncepta Elestra dizajn iz Zrenjanina.

Haljine su svojstvene po aplikacijama sa uljem na platnu kao umetničkim izrazom jedinstvenim u svetu, te su kao takve zaštićene u zavodu za intelektualnu svojinu.

 

Izbor za MISS 024Drugi izlazak devojaka je bio u kupaćim kostimima, a treći u elegantnim haljinama beogradske dizajnerke Valentine Vidal.

 

Za šminku je bila zadužena Marija Ambo (Zrenjanin), a za frizuru frizerski atelje Vasiljev (Zrenjanin).

Voditelj programa je bio ujedno i koreograf, inače poznati modni kretor eksklzuivnih haljina Miroslav Pučijašević, a u okviru programa su nastupili i estradni umetnici Milica Dugaljević, Sara Reljić i Mikan Kozomara, a u organizaciji kompanije Mis Srbija.

 

U sastavu žirija za izbor najlepše devojke su, pored gostiju iz Beograda, bili Zrenjaninci Milada Novaković (profesor Visoke tehničke škole, modni kreator za rad sa studentima), direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina g-din Zoran Ljubotina, reprezentativac u stonom tenisu Ilija Majstorović i partner u organizaciji događaja Vesna Bugarin ispred Turističke organizacije grada Zrenjanina (i kao mis Zrenjanina 1996. kada je i osnovana Mis YU kompanija), kao i prelepa Marija Nikić koja je predstavljala Srbiju na Mis Univerzum.

 

Izbor za MISS 036 Izbor za MISS 037

 

Žiri je imao težak zadatak da se opredeli za najlepšu devojku, ali je ubedljivo najvećim brojem glasova izabrana Tamara Novaković za Mis Zrenjanina. Prva pratilja je Andrea Bubnjević, a druga Tamara Vrekić. Za Mis šarma je izabrana Marina Granic, a za Mis fotogeničnosti Aleksandra Radoičić. Izabrana Mis Zrenjanina predstavljaće nas u finalu izbora za Mis Srbije oktobra meseca u Beogradu, a kao nagradu osvojila je stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za Projekt menadžment i inovacije. Lepotica Zrenjanina Marija Nikić je svoju krunu predala izabranoj Mis za narednu godinu. A aktuelna Mis Srbije Ivana Trišić, inače zaštitno lice kampanje, predaće krunu svojoj naslednici u oktobru.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Turistička organizacija

grada Zrenjanina

Ulica: Koče Kolarova 68,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. +381 23 523 160

fax +381 23 523 161

e-mail : office@visitzrenjanin.com


Turističko

informativni centar

Ulica: Subotićeva 1,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. + 381 23 581 890

fax. +381 23 523 260

e-mail : tic@visitzrenjanin.com

gradituristicka

Ovo je stranica za one koji su nekada bili, a nisu otkrili jedinstvena blaga grada na reci Begej. Ovo nije samo turistička prezentacija. Ovo su živi otkucaji Zrenjanina, srca regije Banat. Od nas, koji u njemu živimo...

Grad Zrenjanin i TO grada Zrenjanina

Gradska uprava: 315-0111

Centar za obaveš. 985 523-985

Policijska uprava 192 564-112

Vatrogasna služba 193

Hitna pomoć 194


Dežurni Lekar: 562-066

Elektro Distribucija 543-210

Elek.Dist. Dispečar. 522-444

Osnovni sud: 564-737

Viši sud: 564-712

Privredni sud: 561-929

Prekršajni sud: 525-253

Opštinsko javno tužil.: 560-150

Free Joomla! template by L.THEME