KORZO FEST – 5 VIKEND BANATSKI KORZO

5 VIKEND BANATSKI KORZO

U petak 02.avgusta jaka kiša i nevreme prekinuli su program predviđen za V vikend Korzo festa.

 Na platou kod Dunav osiguranja od 20 časova članovi CEKOM-a su započeli svoj program pod nazivom „Banatski književnici za decu i odrasle“,  medjutim,  zbog  jakog pljuska program je prekinut.

korzo fest zrenjanin
Korzo fest Zrenjanin
Korzo fest Zrenjanin
Korzo fest Zrenjanin
Korzo fest Zrenjanin
Korzo fest Zrenjanin

Umetnik Viorel Flora je sa najmlađima kod robne kuće od 19 h održao školicu crtanja, a na bini kod vodotornja od 20 časova najmlađa grupa KUD „Pionir“ je pre kiše uspela da se predstavi sa 2 numere.

Program Biblioteke, poetsko – muzički kolaž u izvedbi Milice Dosković i mr Branke Jajić je ubrzo nakon početka morao biti takođe prekinut.

Na žalost, kišni oblaci nisu dozvolili da se ovaj Korzo petak koji je započeo  igrom, recitovanjem poezije i crtanjem,  održi do kraja prema planiranom programu.

Umetnik Viorel Flora je sa najmlađima kod robne kuće od 19 h održao školicu crtanja, a na bini kod vodotornja od 20 časova najmlađa grupa KUD „Pionir“ je pre kiše uspela da se predstavi sa 2 numere. Program Biblioteke, poetsko – muzički kolaž u izvedbi Milice Dosković i mr Branke Jajić je ubrzo nakon početka morao biti takođe prekinut. Na žalost, kišni oblaci nisu dozvolili da se ovaj Korzo petak koji je započeo igrom, recitovanjem poezije i crtanjem, održi do kraja prema planiranom programu.
Korzo fest Zrenjanin

Leave a Reply