NAJAVA ZRENJANINSKOG LETA NA PESKARI 2019

Otvaranje kupališne sezone - 2019

Manifestacija „Zrenjaninsko leto na Peskari“ održaće se od 31.maja do 02. juna na gradskom kupalištu Peskara.

U subotu, 01. juna u 12 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije i kupališne sezone.

Na samom otvaranju posetioce očekuje specijalno iznenadjenje/atrakcija. Istog dana, posetioci će moći da uživaju i u muzičkom koncertu zrenjaninskog benda KETY B GOOD i nastupu Haos Animatora.

Ove godine manifestacija je obogaćena i novim sadržajem u saradnji sa Kancelarijom za mlade i D Most Festivalom hip hop muzike uz podršku rege, afrobits i elektronske muzike.

ZrenjaninskonaletonaPeskari2019 01
Detalja sa prošlogodišnjeg otvranja

U petak, 31. maja održaće se besplatna škola skutera „Aquabike“ koja traje do nedelje 02. juna. Sva tri dana škola počinje u 13 časova, a završava se u 17 časova.

Kroz ovu trodnevnu besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 14 do 18 godina će imati priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera. Akcenat je na bezbednost u plovnom saobraćaju, pri čemu će se ukazivati da nepravilnom upotrebom i bez odgovarajuće bezbednosne opreme vožnja skuterom može predstavljati rizik , kako za njih, tako i za druge učesnike u plovnom saobraćaju, kao i za kupače.

Svi polaznici na kraju dobijaju diplomu.

Obuka će se organizovati u uslovima koji garantuju bezbednost i sigurnost učesnika od strane MK Motojet iz Novog Sada.

Zrenjaninsko leto na peskari Otvaranje kupališne sezone
Detalja sa prošlogodišnjeg otvranja

2 Comments

  1. Bio sam ove godine sa kumom na peskari i nadam se da ce ove godine biti bolje resen parking a mozda i free autobuske linije. jos ako bi isao i bar jedan bus i na Tisu auuu

  2. Poštovani Gorane,
    uređenjem kupališta “Pesakara” i okolinom se bavi Gradska stambena agencija u saradnji sa drugim firmama, predlažemo da njih kontaktirate i predložite im neka bolja rešenja. Srdačan pozdrav

Leave a Reply