PROMOCIJA TREBINJA U ZRENJANINU

Turistička organizacija grada Zrenjanina bila je, u subotu 9. marta 2019. godine, domaćin prezentacije Trebinja – „Grad Sunca”. Na veoma posećenoj promociji u kongresnoj sali hotela Vojvodina naše gošće, menadžeri Turističko rekreativnog kompleksa “Grad Sunca” – Jelena Popadić i Vanja Kundačina su svim zainteresovanim posetiocima, na veoma dopadljiv i zanimljiv način približile Hercegovinu kao atraktivnu turističku destinaciju sa posebnim akcentom na „Grad Sunca”, kao najatraktivniji segment turističke ponude!

„Trebinje je samo po sebi atraktivna destinacija za brojne turiste, a sada sa „Gradom Sunca” postaje još bogatiji grad. Počeo je sa radom 2017. godine otvaranjem aqua parka”

…rekla je Jelena Popadić, marketing menadžer „Grada Sunca”.

„Grad Sunca” je mesto za sve generacije koje se sastoji od tematskih hotela SL Industry, Aqva parka i Dino parka sa adrenalskim i zabavnim sadržajima. Sunčana igraonica koja animira mališane tokom cele godine, SL hotel Panorama, Welnes i Spa centar kao i rekreativan kompleks SL Olimp samo su još neki od detalja koje su oduševili sve prisutne na veoma uspeloj prezentaciji! 
„U izgradnji je „Bijeli grad”, apartmansko naselje, u okviru koga će biti 160 apartmana, veštačko jezero, koloseum, nacionalni restoran, a u planu je i izgradnja etno sela i auto kampa”, dodala je Jelena objašnjavajući šta nas još očekuje u naredne 2 godine.

U ime domaćina Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, zahvalio se našim gošćama i podsetio nas je kako je saradnja počela.

„Još pre dve godine, inicirali smo jedan ovakav sastanak odlaskom na Zimski sajam u Trebinje, gde smo lepo dočekani i gde smo napravili inicijalnu saradnju sa Trebinjem i njihovom Turističkom organizacijom. Saradnja sa njima nam je dragocena, pogotovo što ovde ima jako puno stanovništva koje je vezano za Trebinje, a ovom prezentacijom smo pokušali da iskoračimo i na turističkom planu”

… istakao je direktor TO Zrenjanin, Zoran Ljubotina.

Zahvaljujući predsedniku opštine Žitište gospodinu Mitru Vučureviću poseta je realizovana i ovim mu se putem zahvaljujemo!

Leave a Reply