Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Regata tisa 01Dana 30.06.2017. godine Turistička organizacija grada Zrenjanina dočekala je Regatu Vode Vojvodine na izletištu Tisa kod Aradca.

 

Regata tisa 02Na dočeku su bili Igor Kostovski iz udruženja "Tiski cvet" koji je za regataše pripremio riblju čorbu i prigodan kulturno-umetnički program !

Takodje, regataše su pozdravili Zoran Ljubotina, direktor Turistčke organizacije i Jaroslav Stevanov, saradnik za turizam.

 

Organizator regate „Vode Vojvodine 2017„ Marija Živković, kao i mnogobrojni regataši, njih oko 200, kao i ekipa RTV Novi Sad, koja je snimala ceo dogadjaj, su se veoma pohvalno izrazili o samom dočeku i sutradan sa osmehom napustili izletište Tisa kod Aradca !

 

Regata tisa 03

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Peskara skuteri 01Dana 30.06.2017. godine na splavu Beer Hause, na kupalištu "Peskara" održana je konferencija za štampu povodom Motojet susreta i školice Aqvabike koju je organizovala Turistička organizacija grada Zrenjanina, uz pomoć i podršku grada Zrenjanina,sportskog saveza grada Zrenjanina kao i Motojet kluba Novi Sad.

 

Peskara skuteri 11Na konferenciji su učestvovali Zoran Ljubotina direktor TO grada Zrenjanina, saradnik za turizam TO grada Zrenjanina Ivana Bogaroški, pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Simo Salapura,sekretar sportskog saveza Vukosava Ćapić i kao promoter naša proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski.

 

U naredna dva dana, 01. i 02. jula, preko 30 naših sugradjana imalo je priliku da nauči kako se bezbedno vozi skuter, te da se poslednjeg dana takmiči i osvoji vredne nagrade! Veoma uspešna organizacija dobila je sve pohvale prisutnih na samom kupalištu uz molbu svih da se i sledeće godine, na ovom predivnom mestu, ponovo organizuje!

 

Peskara skuteri 06 I devojke su vladale brzinama Peskara skuteri 26 Direktor Zoran Ljubotina Peskara skuteri 27Zajedno za bezbednije leto


Više fotografija na našoj FB Stranici VISITZRENJANIN

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

skuter najavaOd 30. juna do 2. jula na gradskom kupalištu Peskara održaće se besplatna „Škola skutera AQUABIKE“ u terminu od 11h do 15h.

Kroz ovu trodnevnu besplatnu Aquabike školu, deca uzrasta od 13 do 18 godina će imati priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera sa akcentom na bezbednost u plovnom saobraćaju, pri čemu bi im se ukazalo da nepravilnom upotrebom i bez odgovarajuće bezbednosne opreme vožnja skuterom može predstavljati rizik, kako za njih tako i za druge učesnike u plovnom saobraćaju, kao i za kupače.

 

Aquabike škola je sportsko edukativna manifestacija, koja ima za cilj da promoviše sport i zdrav način života. U petak 30.06.2017. godine, gost-promoter ove manifestacije će biti naša proslavljena plivačica Miroslava Najdanovska. Obuka će se organizovati u uslovima koji garantuju bezbednost i sigurnost učesnika od strane MK Motojet iz Novog Sada.

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Centa01Naseljeno mesto Čenta predstavilo se, 25. juna 2017. godine, na manifestaciji Banatska bajka - Leto u gradskoj bašti.

 

Centa09U prelepom ambijentu gradske bašte, naseljeno mesto Čenta je pripremilo oko 90 minuta programa i imali smo prilike da čujemo i vidimo sve ono što krasi ovo živopisno banatsko mesto. Predstavili su se pesnici, slikari, aktivi žena, proizvođači meda, umetnici na tromblonu, gitarama, nastupili članovi kud-a koje su činili mlađi i stariji osnovci, koji su takođe odigrali komad iz predstave Pop Ćira i pop Spira.

 

Čuli smo i priče o dobrovoljnom vatrogasnom društvu Čenta, o sportu u Čenti, o čuvenim Čenćanskim jezerima, a kompletan program je praćen filmom i slikama na video bimu. Zahvaljujemo se svim posetiocima manifestacije, a posebnu zahvalnost dugujemo dragim ljudima, predstavnicima MZ Čenta.

 

Više fotografija kod nas na FB stranici VISITZRENJANIN

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

uros predicObilaskom ikonostasa u Pravoslavnoj crkvi, besedom o Urošu Prediću i Kulturnim programom u nekadašnjem dvorištu kuće Uroša Predića svečano je otvorena manifestacija "12.DANI UROŠA PREDIĆA 2017." u Orlovatu.

Manifestaciju su svečano otvorili pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina Duško Radišić i Narodni Poslanik Mirko Krlić a bili su prisutni i direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, Jaroslav Stevanov i direktor KC Zrenjanina Goran Marinković.

 

U prelepom Orlovatskom parku na štandovima su bila predstavljena tradicionalna domaća jela kao i domaća vina Udruženja "VESELA BRAĆA" iz Orlovata koja su simbol i obeležje Orlovata. U takmičarskom delu proglašeni su pobednici.

 

Najboljima su podeljeni pehari,medalje,diplome i zahvalnice.

KUVANJE R. ČORBE - 1.mesto je osvojio Miladin Pavlović iz Stajićeva

NAJLEPŠI ŠTAND - 1.mesto "Banaćanke" iz Torka

NAJBOLJA ŠTRUDLA - 1.mesto " Aktiv žena " - Bagljaš Zrenjanin

PAORSKA TORBA - 1.mesto - " Aktiv žena " - Aleksandrovo

1. mesto u ŠAHU osvojio je - Goran Milošević iz Beograda rođeni Orlovaćanin.

 

Manifestaciju je podržao grad Zrenjanin i Turistička Organizacija grada Zrenjanina.

Turistička organizacija

grada Zrenjanina

Ulica: Koče Kolarova 68,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. +381 23 523 160

fax +381 23 523 161

e-mail : office@zrenjaninturizam.rs


Turističko

informativni centar

Ulica: Subotićeva 1,

23000 Zrenjanin, Srbija

tel. + 381 23 581 890

fax. +381 23 523 260

e-mail : office@zrenjaninturizam.rs

gradituristicka

Ovo je stranica za one koji su nekada bili, a nisu otkrili jedinstvena blaga grada na reci Begej. Ovo nije samo turistička prezentacija. Ovo su živi otkucaji Zrenjanina, srca regije Banat. Od nas, koji u njemu živimo...

Grad Zrenjanin i TO grada Zrenjanina

Gradska uprava: 315-0111

Centar za obaveš. 985 523-985

Policijska uprava 192 564-112

Vatrogasna služba 193

Hitna pomoć 194


Dežurni Lekar: 562-066

Elektro Distribucija 543-210

Elek.Dist. Dispečar. 522-444

Osnovni sud: 564-737

Viši sud: 564-712

Privredni sud: 561-929

Prekršajni sud: 525-253

Opštinsko javno tužil.: 560-150

Free Joomla! template by L.THEME