TREĆI KORZO FEST VIKEND U RITMU LATINO MUZIKE

Vikend za nama ostaće zapamćen po veselim i žustrim ritmovima disko i latino muzike, kao i po radionicama, književnoj večeri i mini Berzi.

TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...
TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...

U petak na platou ispred vodotornja posetioci su imali priliku da uživaju uz disco pesme u izvođenju grupe Disco ball koju čine duo Marko i Anđela.

Do kraja večeri pridružile su im se i kolege iz Abba real tribute benda: Sanja, Bole i Goga i zajedno su poklonili publici sjajan mužicki doživljaj uz hitove grupe Abba.

Na platou ispred Biblioteke, održano je veče posvećeno našim zavičajnim velikanima, Voji Despotovu i Todoru Manojloviću. 

IMG 7838
Korzo fest treći vikend...
TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...

Kroz interaktivan program i druženje sa bibliotekarima razgovaralo se o odnosu prema tradiciji, o tome koje velikane biramo, a koje zaboravljamo, o odnosu književne kritike prema piscima, o raznim mitomanijama, položaju satire danas i o drugim temama na koje su pročitani odlomci asocirali.

U petak i subotu na platou kod Dunav osiguranja Janjine staklene iskre, radionica za izradu mozaika od stakla i vitraža, okupila je i mnoštvo dece i odraslih u želji da svoju kreativnost prenesu na staklo. U subotu je, takodje kod “Dunava” održana i mini Berza i sajam autića i vozila raznih razmera, gde su posetioci mogli davide, razmene ili kupe makete raznih vozila.

I ovog vikenda, na platou kod Robne kuće, mnogo dece je prošlo kroz školu crtanja našeg poznatog umetnika Viorela Flore.

Ovu vrelu subotnju noć, učinili su za pamćenje i  još više je zagrejali plesači Škole kubanskog plesa Havana Belgrado koji su na platou kod vodotornja neumorno plesali uz “pratnju” DJ Tita, dok su im se mnogi posetioci pridružili i napravili ovde možda svoje prve plesačke korake upravo uz Latino ritmove.

Leave a Reply