Telefon: +381 (0)23 523160 office@visitzrenjanin.com

TREĆI KORZO FEST VIKEND U RITMU LATINO MUZIKE

Vikend za nama ostaće zapamćen po veselim i žustrim ritmovima disko i latino muzike, kao i po radionicama, književnoj večeri i mini Berzi.

TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...
TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...

U petak na platou ispred vodotornja posetioci su imali priliku da uživaju uz disco pesme u izvođenju grupe Disco ball koju čine duo Marko i Anđela.

Do kraja večeri pridružile su im se i kolege iz Abba real tribute benda: Sanja, Bole i Goga i zajedno su poklonili publici sjajan mužicki doživljaj uz hitove grupe Abba.

Na platou ispred Biblioteke, održano je veče posvećeno našim zavičajnim velikanima, Voji Despotovu i Todoru Manojloviću. 

Korzo fest treći vikend...
TREĆI VIKEND KORZO FESTA
Korzo fest treći vikend...

Kroz interaktivan program i druženje sa bibliotekarima razgovaralo se o odnosu prema tradiciji, o tome koje velikane biramo, a koje zaboravljamo, o odnosu književne kritike prema piscima, o raznim mitomanijama, položaju satire danas i o drugim temama na koje su pročitani odlomci asocirali.

U petak i subotu na platou kod Dunav osiguranja Janjine staklene iskre, radionica za izradu mozaika od stakla i vitraža, okupila je i mnoštvo dece i odraslih u želji da svoju kreativnost prenesu na staklo. U subotu je, takodje kod “Dunava” održana i mini Berza i sajam autića i vozila raznih razmera, gde su posetioci mogli davide, razmene ili kupe makete raznih vozila.

I ovog vikenda, na platou kod Robne kuće, mnogo dece je prošlo kroz školu crtanja našeg poznatog umetnika Viorela Flore.

Ovu vrelu subotnju noć, učinili su za pamćenje i  još više je zagrejali plesači Škole kubanskog plesa Havana Belgrado koji su na platou kod vodotornja neumorno plesali uz “pratnju” DJ Tita, dok su im se mnogi posetioci pridružili i napravili ovde možda svoje prve plesačke korake upravo uz Latino ritmove.

Leave a Reply

Close Menu
PETAK, 26.09. 22h KONCERT APSOLUTNO ROMANTIČNO, ISPRED VODOTORNJA.

Brojimo
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Expired!
Ove godine, na 34. DANIMA PIVA ZRENJANINSKA FILHARMONIJA će nastupati DVA puta i to na dva totalno različita načina !!!

%d bloggers like this: