BOGATIM PROGRAMOM OTVORENA KUPALIŠNA SEZONA NA PESKARI

Zrenjanin- Manifestacijom „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“ danas tačno u podne zvanično je otvorena sezona na ovom poznatom zrenjaninskom kupalištu.

Posetioci su danas imali priliku da uživaju u avioakrobacijama, koncertu grupe KETY B GOOD, dečijim animatorima,  kao i  besplatnoj vožnji skuterima Moto Jet.

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić  na svečanom  otvaranju manifestacije poželeo je sugrađanima da uživaju kako danas tako i tokom leta na Zrenjaninskoj Peskari i zahvalio se TO Zrenjanin na izuzetnoj organizaciji.

Otvaranje kupalisne sezone na Peskari u Zrenjaninu
Ivana Bogaroški - Turistička organizacija grada Zrenjanina
Otvaranje kupalisne sezone na Peskari u Zrenjaninu
Nova talpa na radost najmlađih posetilaca

“Turistička organizacija grada Zrenjanina se trudi da program na kupalištu iz godine u godinu bude sve bolji. Za drugu po redu manifestaciju “Zrenjaninsko leto na Peskari” pripremili smo veoma atrakrivan i interesantan program čime i otvaramo kupališnu sezonu “

rekla je Ivana Bogaroški organizator za promociju i razvoj  turističkih proizvoda u  TO Zrenjanin.

Marko Miškeljin predstavnik Kancelarije za mlade rekao je da će  ljubitelji dobrog zvuka ovog leta moći uživati u popularnim izvođačima do kasnih večernjih časova.

I u nedelju 16. juna, okviru manifestacije „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“, posetici će moći da uživaju u  besplatnoj školi skutera „Aquabike“. Kroz besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 13 do 18 godina imaju priliku da, u periodu od 11 do 16 časova, nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.

Tekst i foto: zrklik.com

One comment

  1. Kao sto sam napisao i na fejsu. Ogromna podrska za ljude koji odrzavaju peskaru i svake godine dodaju neke nove sadrzaje. konacno lepo i cisto kupaliste za zrenjanince. Samo da ga cuvamo i da nam bude jos lepse dogodine !

Leave a Reply