OTVOREN 9. KORZO FEST 1. NEDELJA

Otvoren 9. Korzo fest - Pop i rock vikend

Svakog vikenda, petkom i subotom, počevši od 05. jula, pa sve do 10. avgusta održavaće se manifestacija „Korzo fest“ u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića.
Vikend koji je za nama pokazao je da su naši sugrađani i gosti grada bili vrlo zainteresovani kako za slikarsku radionicu, tako i za dečiji i muzički program.

Pozitivna atmosfera širila se pešačkom ulicom cele večeri sve do posle ponoći, a bilo je i onih koji su zapevali sa bendom Apoteka bend, Katy Be Good, kao i sa dečijim horom Super Nova na sceni „Korzo festa“.

Najposećeniji je bio dečiji program. Naši najmlađi su imali priliku da uživaju i učestvuju u programu koji je pripremio Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju CEKOM. Dok je Viorel Flora primio prve učesnike slikarske radionice.

U petak, 5. jula, u okviru manifestacije Korzo fest, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ nastupio je kvartet gitara „Quattro corde“ koji čine: Ivana Sakač, Rastko Marinković, Mihajlo Mladenović i Uroš Derikrava, učenici Muzičke škole “Josif Marinković”. 

Na platou kod Dunav osiguranja ljubitelji dobrog zvuka i vinila okupili su se na sajmu gramofonskih ploča. Osim što su oni malo stariji mogli da evociraju uspomene na neka prošla vremena i nezaboravne ploče uz koje su generacije odrastale, oni mlađi su mogli da uživaju uz odličnog DJ koji je puštao muziku.

Vidimo se ponovo u petak 12. jula i subotu 13. jula.

Pogledajte ceo album fotografija na našoj FB stranici OVDE

Leave a Reply