Telefon: +381 (0)23 523160 office@visitzrenjanin.com

POČELA TREĆA SEZONA „BANATSKE BAJKE“

Počela treća sezona „Banatske bajke“ 70 različitih programa u Gradskoj bašti tokom leta

U ponedeljak, 10. juna, koncertom naše sugrađanke Milice Dosković, članice Hora Opere Srpskog Narodnog pozorišta u Novom Sadu, otvorena je, u prelepom ambijentu Gradske bašte, treća sezona manifestacije „Banatska bajka – leto u gradskoj bašti

Milica Dosković je izvođenjem ruskih narodnih pesama, naših gradskih, fransuskih šansona, evergrin kompozicija, popularnih šlagera sa prostora Jugoslavije oduševila prisutnu publiku.

Pratili su je, učesnici u njenom koncertu, Branislava Ružin na gitari i Olgica Rakić na harmonici.

Na samom otvaranju manifestacije publici se obratio direktor Kulturnog cetra Zrenjanin Goran Marinković, koji je istakao da je za ovu godinu pripremljen bogat i raznovrstan program, od ponedeljka, do nedelje.

Pozvao je sugrađane da dođu i uživaju tokom letnjih meseci.

BanatskaBajka2019otvaranje
Maja Pandurov IP Media, Zoran Ljubotina TO Zrenjanin i Goran Marinković KCZR

Nakon njega, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, podsetivši da je ovo zajednički poduhvat javnog i privatnog sektora, istakao je da grad Zrenjanin daje veliku podršku manifestaciji, koja je do sada obuhvatila više od stotinu različitih programa.

U okviru ovogodišnje „Banatske bajke“ je i Karavan banatske bajke koji je prošle subote bio u Tarašu i posetio manifestaciju „Dani Taraške roda“, koja je po šesti put održana u ovom mestu.

Koordinatorka programa Maja Pandurov je najavila i posetu drugim selima, a sledeći na redu je Orlovat.

Sve do 18. avgusta, svake večeri publika će imati priliku da pogleda, kao i da učestvuje u različitim kulturno-umetničkim, zabavnim i sportskim sadržajima, muzici, radionicama – namenjenim svim generacijama.

Manifestaciju zajednički organizuju Kulturni centar Zrenjanin, Turistička organizacija grada Zrenjanina i IP Media 023, uz podršku grada Zrenjanina.

Leave a Reply

Close Menu
PETAK, 26.09. 22h KONCERT APSOLUTNO ROMANTIČNO, ISPRED VODOTORNJA.

Brojimo
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Expired!
Ove godine, na 34. DANIMA PIVA ZRENJANINSKA FILHARMONIJA će nastupati DVA puta i to na dva totalno različita načina !!!

%d bloggers like this: