Turističko informativni centar Zrenjanin

Turističko informativni centar u Zrenjaninu je otvoren 2005. godine, kao sastavni deo Turističke organizacije, tada opštine Zrenjanin.

Turističko informativni centar pruža informacije o turističkim atrakcijama grada i okoline, aktuelnim dešavanjima u gradu, ugostiteljskim objektima i njihovoj ponudi…

Osim pružanja informacija o smeštajnim kapacitetima, u TIC-u postoji mogućnost rezevisanja smeštaja u privatnim domaćinstvima.

U prijatnom ambijentu TIC-a, koji se nalazi na glavnom gradskom trgu, Trgu slobode, mogu se pronaći monografije grada Zrenjanina, mape, razglednice, razni suveniri (upaljači, olovke, privesci, čaše i flaše svih veličina i za svaku priliku, šolje, kačketi, publikacije, kišobrani, majice, kecelje, jastučići, satovi, notesi, albumi, kuhinjske krpe, magneti, rokovnici, leptir mašne…).

turisticko informativni centar Zrenjanin

Turističko informativni centar u Zrenjaninu je otvoren 2005. godine, kao sastavni deo Turističke organizacije, tada opštine Zrenjanin.

Turističko informativni centar pruža informacije o turističkim atrakcijama grada i okoline, aktuelnim dešavanjima u gradu, ugostiteljskim objektima i njihovoj ponudi… Osim pružanja informacija o smeštajnim kapacitetima, u TIC-u postoji mogućnost rezevisanja smeštaja u privatnim domaćinstvima.

Turističko informativni centar Zrenjanin

Takođe, posetiocima su na raspolaganju besplatne turističke brošure, turističke mape i promotivni materijal o turističkoj ponudi grada Zrenjanina.

Želimo Vam prijatan boravak u gradu.

Turističko informativni centar
Subotićeva 1 Zrenjanin
RADNO VREME:
ponedeljak-petak 08h-20h
subota 09h-14h

POSTAVITE PITANJE:

(Ukoliko želite anonimnost, unesite bilo šta u polje iznad)
(Odgovor na Vaše pitanje poslaćemo na Vaš mail ili vas obavestiti telefonom)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *